Mediteren - wandelen - persoonlijke ontwikkeling

Mediteren is een persoonlijke ervaring. Het is eigen aan de mens dat er nood is aan zelfreflexie. In de natuur vinden we een mooie analogie met onze eigen weerstanden, emoties en gedachten. 

De natuur werkt helend; versterkend en inspirerend, nodigt uit tot ontdekking. Met een open blik de natuur in trekken opent vaak ook de ogen voor wat er in jezelf plaatsvindt.  

Meditatie

De meditaties die we gaan doen, komen uit de mindfulness. Mindfulness is een krachtige tool om uit ons hoofd te komen, in het nu te komen. Het is een krachtige manier om stress te verlagen, met negatieve emoties om te gaan, om bewuster te gaan leven. De tools die je aangereikt krijgt, zijn namelijk makkelijk toe te passen in je dagelijks leven

Het is vaak makkelijker om je van jezelf bewust te worden als je beweegt. Ook als je moeilijk kan stilzitten is wandelmeditatie een aanrader. 

Coaching

Wandelmeditatie is geen pure coaching. Door de technieken toe te passen komen er vanzelf dingen naar boven waar je onbewust mee worstelt of moet aanpakken. 

Gebruik makend van wat we onderweg tegenkomen, worden er manieren aangereikt om weer een stapje verder te gaan. We gaan de analogie van de natuur gebruiken.

De setting, buiten, letterlijk vaak buiten onze comfortzone, maar wel steeds in een natuurlijke omgeving zorgt ervoor dat problemen en kwesties meer van op stand kunnen beken worden. 

Persoonlijke aanpak

Iedereen is anders. 

De eerste sessie verloopt vrijwel standaard. Een aantal basistechnieken moeten eerst aangeleerd worden.  Je kan er ook voor kiezen om een aantal wind walk sessies in groep te volgen waar deze technieken aan bod komen. Meer info vind je hier. 

Naarmate we verder wandelen in volgende sessies, kan er dieper gegaan worden en wordt de aanpak dan ook gericht op jou als persoon.

Er zijn verschillende thema's waar rond gewerkt kan worden. 

Tweede titel

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque.