Meer over mezelf en Flow 'in Yoga 

Joëlle

Yogini en ondernemer

Volgens de yoga kunnen we onszelf niet definiëren door wat we denken en wat we doen.

Natuurlijk in onze westerse wereld is dit niet echt realistisch. Het mooiste is dat we deze manier van zijn wel kunnen ervaren bij yoga en meditatie, wat een mooi evenwicht geeft in ons leven.

Yoga kwam al in mijn tienerjaren in mijn leven. Ik was meteen verkocht. Al snel groeide het idee om zelf yoga te gaan geven, omdat ik er zelf zoveel voordeel bij had, het heeft echt mijn leven en mijn kijk erop, veranderd. In 2017 ben ik uit gevallen met een burn-out. Daarop mijn vaste baan opgezegd zonder plan. Ik was toen al bezig met de opleiding tot yoga teacher. Ik heb beslist mijn leven volledig op yoga te concentreren na een geweldige en mooie ervaring. Midden in het herstel ben ik naar een yoga festival geweest. Ik had nog steeds weinig reserves om zo'n dag aan te kunnen, maar ik kreeg daar zo veel positieve vibes van, dat ik de hele week die daarop volgde, bruiste van energie en zelfvertrouwen. En ik dacht; als ik dit kan, kan iedereen in burn-out dit ervaren, desondanks de weinige energie die je al hebt op dat moment.

Ik ben ervan overtuigd dat Yoga, gecombineerd met meditatie en mindfulness ieders leven kan transformeren tot een reis naar verbinding, voldoening, en energie. Zodat je leven kan leiden dat jij echt wil en verdient.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal,

Namasté